Onze TOTAALSERVICE waarbij u als klant centraal staat

U wil uw woning, appartement of bouwgrond snel en zorgeloos verkopen aan een goede prijs? Dan bent u bij Walbers Immo aan het juiste adres.

Een ervaren en gediplomeerd schatter zorgt voor een degelijk onderbouwde en betrouwbare waardebepaling van uw woning. Volledig GRATIS en VRIJBLIJVEND.

U wordt geadviseerd en bijgestaan door een team van gedreven professionals die veel belang hechten aan een persoonlijke aanpak van de verkoop van Uw woning. Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over een uitstekende marktkennis en streven naar een perfecte service.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

U wordt geadviseerd en bijgestaan door een team van gedreven professionals die veel belang hechten aan een persoonlijke aanpak van de verkoop van uw woning. Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over een uitstekende marktkennis en streven naar een perfecte service.

In onze totaalservice staat u als klant centraal. Wij begeleiden U vanaf het eerste contact tot aan de finale overdracht.


Verkoop- & marketingplan

Verkoop- & marketingplan

We streven naar een 100% slagingspercentage van alle bemiddelingsopdrachten en gaan tot het uiterste voor uw woning.

We hebben in de afgelopen jaren een uniek verkoop- en marketingplan uitgewerkt dat zowel actieve als passieve kopers optimaal bereikt. Hiermee vergroten we het verkooppotentieel voor uw woning wat Walbers Immo de meest aangewezen partner maakt voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Neem gerust contact op voor een GRATIS waardebepaling of meer informatie over onze unieke aanpak voor de verkoop van uw woning.

De basis van een succesvolle verkoop?

Een gratis, vrijblijvende en betrouwbare waardebepaling!

Vraag uw schatting aan
Onze TOTAALSERVICE waarbij U als klant centraal staat