STERK in uw HUISwerk

Zoekt u een Vastgoedmakelaar die écht naar u luistert? Zoekt u een Vastgoedmakelaar waarbij de klant centraal staat? Zoekt u een Vastgoedmakelaar waar Service met een hoofdletter wordt geschreven? Dan bent u bij Walbers Immo aan het juiste adres!

Al sedert 1987 zijn wij de vaste waarde in de gemeente Willebroek. Met onze 3 kantoren in Willebroek, Mechelen en Puurs-Sint-Amands dekken wij bovendien een ruime regio.

Ons ambitieus team beschikt over een uitstekende marktkennis en streeft naar een perfecte service. Onze mensen geven dagelijks het uiterste van zichzelf voor Uw vastgoedtransactie door middel van een klantgerichte aanpak waarbij we flexibiliteit en correctheid van informatie centraal stellen.

We streven naar een 100% slagingspercentage van alle bemiddelingsopdrachten. We starten met een gratis waardebepaling van Uw woning op basis van een gefundeerde analyse. Vervolgens ontwikkelen we voor Uw woning een uniek verkoop- en marketingplan en combineren dit met een regelmatige tussentijdse evaluatie. Hiermee vergroten we het verkooppotentieel voor Uw woning wat Walbers Immo de meest aangewezen partner maakt voor een succesvolle verkoop van Uw woning.

Neem gerust contact op voor een GRATIS waardebepaling of meer informatie over onze unieke aanpak voor de verkoop van Uw woning.

STERK in uw HUISwerk

Het team achter Walbers Immo

Robbe Jacops

Robbe Jacops

STAGIAIR-VASTGOEDMAKELAAR

Mieke Jacobs

Mieke Jacobs

OFFICE MANAGER/ COMMERCIEEL BEDIENDE

HANNES DE DONDER

Hannes De Donder

POLYVALENT MEDEWERKER

Leo Walbers

Leo Walbers

OPRICHTER VAN WALBERS IMMO

Dimitri De Donder

Dimitri De Donder

BESTUURDER VASTGOEDMAKELAAR NIEUWBOUW & VERKOOP

Babs Robberechts

Babs Robberechts

BESTUURDER VASTGOEDMAKELAAR VERKOOP & VERHUUR

Gino Haeck

Gino Haeck

STAGIAIR VASTGOEDMAKELAAR

Jonah De Donder

Jonah De Donder

COMMERCIEEL BEDIENDE