Immo Walbers

heeft wat u zoekt

Immo Walbers gaat samen met u op zoek naar een woning die aan al uw eisen voldoet.  Wij beschikken over het ruimste aanbod in de streek en elke week verschijnen er 3 nieuwe aanbiedingen op de website.  


Bekijk ons aanbod

25 jaar ervaring

Een verkoop zonder zorgen

Immo Walbers zorgt voor een snelle en volledige afhandeling van de verkoop van uw woning.  Door de jarenlange ervaring wordt 80% van onze woningen binnen de 4 maand verkocht.  


meer info

Gratis schatting

Degelijk & betrouwbaar

Immo Walbers beschikt over de ruime ervaring om u een realistische waardebepaling van uw woning te bezorgen.  Volledig gratis en vrijblijvend.  Een kleine moeite aangezien het over een grote som geld gaat.


meer info

Een vraag over vastgoed ?

Veelgestelde vragen over de aankoop/verhuur/verkoop en de huur van een woning vindt u hier. Vindt u uw vraag niet terug. Stel ze ons en wij proberen u een gepast antwoord te bezorgen. 

Walbers Immo in Cijfers

  • Meer dan 100 verkopen per jaar.
  • Meer dan 1.500 panden verkocht.
  • Meer dan 2.500 zoekende klanten in onze database. 
  • 80% wordt verkocht binnen de 4 maand.  
  • 50% wordt verkocht binnen de 2 maand

Meer over ons kantoor

Klantwaardering

Josée Reyntiens uit Willebroek

Omdat ik al jaren klant ben bij het bank en verzekeringkantoor Walbers-Meersmans was de keuze voor de verkoop van mijn woning snel gemaakt. Zo'n verkoopopdracht is toch vooral een kwestie van vertrouwen. Ik ben dan ook erg blij dat er snel een koper werd gevonden voor mijn appartement en alle zaken voor mij werden geregeld. Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Proficiat en groeten.


Alle Klanten a/h woord

Google Maps

Bekijk al onze panden op een kaart of in Street View.  

Open de Kaart

Wie is wie ?

Een gemotiveerd en ervaren team staat voor u klaar om op zoek te gaan naar een koper voor uw woning of naar een woning die aan uw eisen voldoet.

Ons team

Klein maar gezellig appartement met 2 slpk
Willebroek
€ 540
Ruime open bebouwing met grote tuin
Heffen
€ 449.000
Ruime half open bebouwing
Tisselt
€ 406.000


TOP