Gratis schatting

Degelijk & betrouwbaar

Walbers Immo beschikt over de ruime ervaring om u een realistische waardebepaling van uw woning te bezorgen.  Volledig gratis en vrijblijvend.


meer info

Residentie Wilgaard

24 appartementen, 4 penthouses en 4 handelsruimtes

Reeds 35 % verkocht in lanceringsweekend.


Meer info

Nieuwe Site Denaeyer

30 bouwgronden in groene omgeving


meer info

Welkom

Waarmee kunnen wij
u van dienst zijn?

Walbers Immo stelt zich voor.


meer info

Een vraag over vastgoed ?

Veelgestelde vragen over de aankoop/verhuur/verkoop en de huur van een woning vindt u hier. Vindt u uw vraag niet terug. Stel ze ons en wij proberen u een gepast antwoord te bezorgen. 

Walbers Immo breidt uit !

Met trots kondigen wij de opening van 2 extra Walbers Immo kantoren aan. Weldra zullen er vestigingen in Mechelen en Duffel opengaan. 

Wie is wie ?

Een gemotiveerd en ervaren team staat voor u klaar om op zoek te gaan naar een koper voor uw woning of naar een woning die aan uw eisen voldoet.

Ons team

Klantwaardering

Jurgen Mommerency - Vo Phuong

Wij hebben ons appartement te koop gezet. Ik was van mening: “wat een makelaar doet, kan ik ook”. We plaatste het appartement op diverse web sites en kregen in het begin vrij veel reactie, doch konden de verkoop niet afronden.
Na enkele maanden, waarin we zelf veel tijd hebben gestoken in de verkoop van het appartement  en we veel  “toeristen” (mensen die maar ne keer komen zien, maar toch niet geïnteresseerd zijn)  zijn langsgeweest,
hebben we de fakkel doorgegeven aan Walbers Immo. Walbers heeft met zeer gerichte bezoekers, de verkoop in een zeer korte tijdspannen kunnen afronden. Knap gedaan.


Alle Klanten a/h woord

Google Maps

Bekijk al onze panden op een kaart of in Street View.  

Open de Kaart

Dakappartement met 2 slpk en groot terras
Tisselt
€ 750
Dakappartement met groot terras en garage
Willebroek
€ 139.000
Appartement met 2 slaapkamers en garage
Sint-Amands
€ 600


TOP