Gratis schatting

Degelijk & betrouwbaar

Walbers Immo beschikt over de ruime ervaring om u een realistische waardebepaling van uw woning te bezorgen.  Volledig gratis en vrijblijvend.  Laat u geen gouden bergen beloven, maar kies voor ervaring en marktkennis.


meer info

Welkom

Waarmee kunnen wij
u van dienst zijn?

Walbers Immo stelt zich voor.


meer info

Een vraag over vastgoed ?

Veelgestelde vragen over de aankoop/verhuur/verkoop en de huur van een woning vindt u hier. Vindt u uw vraag niet terug. Stel ze ons en wij proberen u een gepast antwoord te bezorgen. 

Walbers Immo breidt uit !

Met trots kondigen wij de opening van 2 extra Walbers Immo kantoren aan. Weldra zullen er vestigingen in Sint-Amands en Aartselaar opengaan. 

Wie is wie ?

Een gemotiveerd en ervaren team staat voor u klaar om op zoek te gaan naar een koper voor uw woning of naar een woning die aan uw eisen voldoet.

Ons team

Klantwaardering

Josée Reyntiens uit Willebroek

Omdat ik jaren klant was bij bank en verzekeringkantoor Walbers-Meersmans was de keuze voor de verkoop van mijn woning snel gemaakt. Zo'n verkoopopdracht is toch vooral een kwestie van vertrouwen. Ik ben dan ook erg blij dat er snel een koper werd gevonden voor mijn appartement en alle zaken voor mij werden geregeld. Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Proficiat en groeten.


Alle Klanten a/h woord

Google Maps

Bekijk al onze panden op een kaart of in Street View.  

Open de Kaart

Recent appartement met 2 slpk, autostnpl en terras
Tisselt
€ 750
Rustig gelegen woning met tuin en 5 kamers.
Willebroek
€ 219.000
Appartement met 2 slpk en garage
Willebroek
€ 725


TOP