Immo Walbers

heeft wat u zoekt

Immo Walbers gaat samen met u op zoek naar een woning die aan al uw eisen voldoet.  Wij beschikken over het ruimste aanbod in de streek en elke week verschijnen er 3 nieuwe aanbiedingen op de website.  


Bekijk ons aanbod

Gratis schatting

Degelijk & betrouwbaar

Immo Walbers beschikt over de ruime ervaring om u een realistische waardebepaling van uw woning te bezorgen.  Volledig gratis en vrijblijvend.  Een kleine moeite aangezien het over een grote som geld gaat.


meer info

25 jaar ervaring

Een verkoop zonder zorgen

Immo Walbers zorgt voor een snelle en volledige afhandeling van de verkoop van uw woning.  Door de jarenlange ervaring wordt 80% van onze woningen binnen de 4 maand verkocht.  


meer info

Een vraag over vastgoed ?

Veelgestelde vragen over de aankoop/verhuur/verkoop en de huur van een woning vindt u hier. Vindt u uw vraag niet terug. Stel ze ons en wij proberen u een gepast antwoord te bezorgen. 

Walbers Immo in Cijfers

  • Meer dan 100 verkopen per jaar.
  • Meer dan 1.500 panden verkocht.
  • Meer dan 2.500 zoekende klanten in onze database. 
  • 80% wordt verkocht binnen de 4 maand.  
  • 50% wordt verkocht binnen de 2 maand

Meer over ons kantoor

Klantwaardering

Jurgen Mommerency - Vo Phuong

Wij hebben ons appartement te koop gezet. Ik was van mening: “wat een makelaar doet, kan ik ook”. We plaatste het appartement op diverse web sites en kregen in het begin vrij veel reactie, doch konden de verkoop niet afronden.
Na enkele maanden, waarin we zelf veel tijd hebben gestoken in de verkoop van het appartement  en we veel  “toeristen” (mensen die maar ne keer komen zien, maar toch niet geïnteresseerd zijn)  zijn langsgeweest,
hebben we de fakkel doorgegeven aan  Jeroen Bradt van Immo Walbers. Walbers heeft met zeer gerichte bezoekers, de verkoop in een zeer korte tijdspannen kunnen afronden. Knap gedaan.


Alle Klanten a/h woord

Google Maps

Bekijk al onze panden op een kaart of in Street View.  

Open de Kaart

Wie is wie ?

Een gemotiveerd en ervaren team staat voor u klaar om op zoek te gaan naar een koper voor uw woning of naar een woning die aan uw eisen voldoet.

Ons team

Klein maar gezellig appartement met 2 slpk
Willebroek
€ 540
Woning met 3 slaapkamers, opslagruimte en een zeer ruime tuin nabij station en centrum Willebroek
Willebroek
€ 169.000
Ruime open bebouwing met grote tuin
Heffen
€ 449.000


TOP